Werving en Selectie

Van groot tot klein, wij helpen bedrijven al 19 jaar met hun recruitment vraagstukken. Veel van onze relaties maken al jarenlang gebruik van onze dienstverlening. - LiefhebberHR

Wij zoeken Top Talent!

Ons LiefhebberHR team denkt graag mee met iedere aanvraag en ziet het als een uitdaging om altijd de juiste kandidaat te vinden. Bij Werving en Selectie van LiefhebberHR neemt u de kandidaten die wij voor uw werven direct in dienst. Wij zijn goed in het verbinden van uitstekende kandidaten aan functies. U betaalt ons pas voor de kandidaat zodra deze bij u getekend heeft. Dit noemen wij dienstverlening op basis van no-cure-no-pay.

Talentvolle kandidaten zoeken, vinden en aantrekken 

Om de juiste kandidaat te selecteren maken wij gebruik van onze eigen website en bekende vacaturesites waaronder Nationale Vacaturebank, Werkzoeken.nl en Indeed. Via internet, maar ook social media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn zetten we regelmatig in. Wij zoeken tevens actief in onze eigen database met meer dan 25000 commerciële, technische en administratieve professionals. Zodoende krijgt u al snel contact met de gewenste doelgroep waardoor wij de geschikte kandidaat in beeld kunnen brengen bij u. 

Hoe gaan wij te werk?

  • We gaan er samen eens goed voor zitten om vast te stellen wat uw personeelsbehoefte precies inhoudt.
  • Na het oriënterend gesprek starten wij met de wervingscampagne. We benaderen en informeren (via al onze kanalen) verschillende kandidaten over de vacature. Eventueel extra marketinggeschut kan in stelling worden gebracht.
  • We selecteren en presenteren de beste kandidaten met hun CV, motivatie en beschrijving. U krijgt bij ons een vast contactpersoon die u desgewenst kan adviseren en zodoende op gepaste afstand betrokken blijft bij het proces.
  • Wanneer u iemand heeft weten te vinden via ons dan mogen wij u feliciteren en zullen u dan ook mogen factureren.

Door ons in te schakelen vergroot u de kans om uw openstaande vacature snel te vervullen en kunt u zich weer richten op andere gebieden.  - LiefhebberHR

We gaan voor resultaat

Het zoeken naar de juiste kandidaat voor uw vacature kan een intensieve uitdaging kan zijn. LiefhebberHR specialiseert zich sinds 2004 in het selecteren en presenteren van kandidaten naar aanleiding van de wensen van onze klanten. U geeft uw wensen aan, wij nemen het in behandeling en gaan voor resultaat. Wist u dat wij jaarlijks tientallen kandidaten helpen aan een nieuwe baan en hierdoor zorgen dat onze relaties verder kunnen groeien? Wij denken met u mee, werken graag samen, schakelen snel en zijn een betrouwbare partij om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. 

Heeft u vragen?

Kan uw zoektocht wel wat hulp gebruiken of bent u benieuwd wat LiefhebberHR voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 023 - 52 55 566. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00u tot 17.30u.

Neem contact met ons op