Werkervaringsplaats

Een werkervaringsplaats is een tijdelijke arbeidsplaats waar jij werkervaring kan opdoen en jouw talent verder kunt ontwikkelen. Maak opnieuw kennis met de arbeidsmarkt via LiefhebberHR. - LiefhebberHR

Terug naar werk via LiefhebberHR!

LiefhebberHR biedt de dienstverlening 'Terug naar Werk' aan, gericht op het ondersteunen van jongeren en volwassenen met een angst, fobie of andere beperking om weer aan het werk te gaan. Wij hebben als werkbegeleider al verschillende deelnemers begeleid op de werkvloer en hebben zodoende veel praktijkervaring opgedaan met goede resultaten.

Onze dienstverlening is erop gericht om mensen te helpen van vrijwilligerswerk naar betaald werk te gaan. We bieden "op maat" begeleiding aan om mensen te leren omgaan met werkprocessen en doelstellingen te bereiken op zowel sociaal als professioneel vlak. Bij LiefhebberHR hebben we een laagdrempelig intakeproces. We willen het voor geinteresseerden zo makkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen. Je kunt je cv sturen, ons bellen of naar een persoonlijke voorlichtingsafspraak gaan.

Kan jouw zoektocht wel wat hulp gebruiken of ben jij benieuwd wat LiefhebberHR voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 023 - 52 55 566. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00u tot 17.30u.

Neem contact met ons op