Voor wie zijn wij er

LiefhebberHR is een specialist in het bemiddelen van sales professionals en sales experts. Verkopers zijn er in alle soorten en maten en wij helpen ze allemaal. Onze vacatures lopen daarom ook uiteen van junior functies tot gevorderde banen in het management. LiefhebberHR kan jou verder helpen bij het kiezen van de juiste baan als sales professional. Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een appje. Wij helpen je graag op weg!


Accountmanager

Als een echte salesprofessional ga jij vol voor de new business en weet als geen ander jouw gesprekspartners te overtuigen. Jij vindt het belangrijk om een fijne en duurzame band op te bouwen met je klant. Een zelfstarter met een wil om tot zaken te komen. Elk gesprek geef jij weer 100%. 

Binnendienstverkoper

Jij hebt een vlotte babbel en maakt makkelijk contact. Jouw presentatie is uitstekend en je speelt handig in op het gevoel van je gesprekspartner. Een keer iets verkopen is leuk maar twee keer is nog leuker. Je vindt het belangrijk dat jullie elkaar echt leren kennen en als het product niet bij de klant past dan geef jij dat ook aan.

Buitendienstverkoper

In een persoonlijk gesprek ben jij op je best. Bij de klant aan tafel weet jij door te dringen tot de ware klantbehoefte. Jij bent graag onderweg en vreet honderden kilometers per jaar. Jij hebt behoefte aan buitenspelen en kunt je telkens weer opladen voor nieuwe kansen bij nieuwe klantbezoeken.

Junior verkoper

Je bent iemand die commercieel en ondernemend is ingesteld en wil je meer ervaring opdoen in de sales branche. Laten we het gewoon eens proberen. ‘No guts no glory’. Jij hoort in jouw omgeving wel vaker; “Jij zou de verkoop in moeten met jouw babbel’ .

ICT-verkoper

Computers, software, data, kortom ICT. Dat is wat jou boeit. Jij adviseert graag anderen over de oneindige mogelijkheden die er zijn. Bedrijven zijn bij jou in goede handen omdat jij jouw kennis van de materie ook nog in gewone mensentaal weet over te brengen.

Verkoper van financiële producten

Succesvolle ondernemers overtuigen is geen appeltje-eitje maar jij hebt deze uitdaging nodig. De beste willen zijn en doorgroeien zijn vanzelfsprekend voor jou. Jij biedt alternatieve beleggingsproducten aan met een waardevast karakter. Elke deal is weer een kick die motiveert naar meer.

Sales engineer

Technische snufjes, machines, gereedschap, de bouw.. kortom het maken en verbeteren van technische processen. Jij smult hiervan. Als jij iets verkoopt dan moet het wel werken en heb je dat met je eigen ogen (en handen) kunnen vaststellen. Techniek boeit jou. Zo ben je geboren.

Detailhandel verkoper

Verkopen op een winkelvloer of in de showroom vraagt om inlevingsvermogen, snel schakelen, productkennis en bovengemiddelde klantvriendelijkheid. Door oprecht belangstelling te tonen in de klant ben jij in staat van kijkers kopers te maken.

Recruiter

Een succesvolle recruiter is een persoon die tegen teleurstellingen kan, grenzeloos optimistisch is, sociaal is ingesteld en iemand die heel goed kan puzzelen. Tegenwoordig is een recruiter ook een echte verkoper. Naast het vinden van geschikte professionals heb je nog andere zaken op je to-do list staan, zoals diensten of producten aanbieden aan een potentiële opdrachtgever.

Callcenterverkoper

Je belt via een systeem dat jou in goede banen leidt. Meestal bel je klanten na van grote landelijke spelers. Je verlengt abonnementen of je zorgt telefonisch voor een upgrade. Je bent helemaal op je gemak in een jonge en dynamische werkcultuur.

Verkoop ondersteuner

Deze klantvriendelijke professional, ook wel bekend als de klanten service medewerker, wil het de klant 100% naar het zin maken en lost al zijn problemen op. Hij heeft verstand van alles en wat hij nu niet weet dat zoekt hij op en weet hij dus later wel. Er is geen betere klant dan een tevreden klant.

Deur-aan-deur verkoper

Jij vindt het super om direct contact te maken met je klant. Achter elke deur een nieuwe kans om te scoren. Jouw glimlach en duidelijke uitleg zorgen voor de rest. Je kunt snel echt contact maken en snel schakelen. Natuurlijk kun jij tegen Nee. Jouw doorzettingsvermogen helpt jou je doelen te bereiken.

Afsprakenverkoper

Omdat jij het leuk vindt om bedrijven te benaderen en er achter te komen wat er zich afspeelt in het hoofd van een ondernemer weet jij snel te achterhalen wat zijn behoeftes zijn. Jij verkoopt niets, maar jij zet de klant wel perfect voor. Jij bent een lokker, een verleider. Aan anderen de taak om de vis op het droge te krijgen.