Over LiefhebberHR

LiefhebberHR is een werving en selectiebureau dat al meer dan 18 jaar gespecialiseerd is in het vervullen van commerciele vacatures. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, stellen de kandidaat centraal en denken in mogelijkheden. Wist je dat wij maandelijks tientallen kandidaten helpen aan een nieuwe baan? Ons motto is "steeds een stap vooruit". Wij gaan snel en effectief te werk, van lange en moeizame trajecten wordt niemand beter. Eenmaal jouw CV in onze handen zullen wij snel handelen, actie ondernemen en de beste mogelijkheden aan jou voorleggen.

Wij gebruiken onze ervaring als specialist in commerciele functies en helpen niet alleen de starters, maar ook de professionals bij het maken van de juiste keuzes binnen hun carrière. 

We helpen je graag!

Onze voornaamste taak is jou snel aan een nieuwe baan helpen. Ondanks de snelheid waarin wij handelen, zullen voortdurend degelijkheid en vertrouwen in dit proces brengen. Om jou aan de perfecte functie te helpen, is het van belang dat alle partijen betrokken zijn om samen succesvol het einddoel te bereiken. Ben jij toe aan die nieuwe baan, twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Geef richting aan jouw carriere

Ons netwerk bestaat inmiddels uit een honderdtal financieel gezonde bedrijven die ook in deze tijd blijven doorgroeien en op zoek zijn naar nieuwe gemotiveerde en professionele medewerkers. Wij zijn continu in beweging en zullen ons netwerk dan ook volledig inzetten om de beste match bij de vacature te vinden.

Startersfuncties | Een goed begin van je carrière

Als starter op de arbeidsmarkt is het vaak lastig omdat je natuurlijk geen of weinig ervaring hebt. Dus welke keuze ga je maken en op basis waarvan? Wij hebben inmiddels voldoende ervaring opgebouwd met starters zodat we goed weten wat we voor jou kunnen betekenen, welke vragen we aan jou moeten stellen om jouw talent bloot te leggen. Want talent dat heeft iedereen en wij zoeken graag samen met jou uit over welk talent jij beschikt. Zodra wij jouw pluspunten, jouw leerdoelen en jouw persoonlijkheid hebben leren kennen dan zetten wij jou op het goede spoor richting de eerste serieuze stap in je carrière.

Wij hebben voor jou heel veel mogelijkheden bij bedrijven die staan te springen om jouw talent. Zal ik jou ook nog eens een geheimpje verklappen? De consultants van LiefhebberHR zijn zelf ook begonnen met uitsluitend talent en door de jaren heen hebben ze daar de vaardigheden bij ontwikkeld. Dus wat we zelf hebben ervaren kunnen we goed gebruiken om jou ook mee te helpen. Waar start jij??? Bel, mail of app ons.

Onze hulp aan jou start nu. Schrijf je nu in bij LiefhebberHR of laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met jou op!