Voor werkgevers

Wij gaan recht op ons doel af. Als echte liefhebber van het recruitment vak hebben wij ons bekwaamd in het ontdekken van talent. - Henk LiefhebberWij helpen graag!

Vanuit Haarlem ondersteunen wij sinds 2004 vele bedrijven met het aantrekken van de juiste professoinals. Heeft u (tijdelijk) extra personeel nodig? Wij kunnen u helpen om in één oogopslag te zien welke starters, professionals of helden van de toekomst beschikbaar zijn voor een paar dagen, enkele maanden of zelfs fulltime?

Onze toegevoegde waarde

LiefhebberHR is gespecialiseerd in de bemiddeling van vaste en tijdelijke banen in diverse branches. Het plaatsen van uw vacature bij LiefhebberHR betekent een vergroting van uw zoekbereik. LiefhebberHR levert personeel via detachering, een detavast-constructie- zeer flexibel dus- maar ook direct bij u in dienst via werving en selectie.

Kan uw zoektocht wel wat hulp gebruiken of bent u benieuwd wat LiefhebberHR voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 023 - 525 55 66 of stuur ons een e-mail via werkgevers@liefhebberhr.nl

Recht op ons doel af

Via onze dienstverlening helpen wij al 19 jaar bedrijven met het invullen van tijdelijke vacatures op een flexibele en snelle wijze. Wij zijn voor u de oren en ogen van de markt. Ons team van Job Consultants is gewend om een goede screening te doen waardoor wij de kans op een ideale kandidaat aanzienlijk verhogen. Zodra wij de juiste persoon voor u hebben gevonden dan brengen wij ze direct bij u in beeld. Wij kunnen snel schakelen zodat u direct weet waar u aan toe bent en, zo nodig, direct het proces kunt beïnvloeden.

Meer over ons?

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Onze “out-of-the-box” werkwijze en ons netwerk brengen jou dichter bij de werkgever die écht bij jou past.

Over ons

Hoe gaan wij te werk?

  • We maken kennis en kiezen welke vorm van arbeidsbemiddeling het beste bij u past. We bespreken het kandidaten profiel en stemmen de randvoorwaarden af.
  • Na het oriënterend gesprek starten wij met de wervingscampagne. We benaderen en informeren (via al onze kanalen) verschillende kandidaten over de vacature.
  • We selecteren en presenteren de beste kandidaten met hun CV, motivatie en beschrijving. U krijgt bij ons een vast contactpersoon. Wij kunnen u adviseren en blijven op gepaste afstand betrokken bij het proces.
  • Wij werken meestal op basis van no cure no pay. Wanneer u de kandidaat heeft aangenomen mogen wij u feliciteren!

Neem contact met ons op