Uitzenden en detacheren

Personeel via een uitzendconstructie. Een goede optie wanneer uw organisatie behoefte heeft aan flexibiliteit en gemak. - LiefhebberHR

 


Maximale flexibiliteit

Vanaf nu is het ook mogelijk om via ons het personeel in te lenen via een uitzendconstructie. Dankzij ons partnership met Servorg kunnen wij u nu dus een aantal extra voordelen beiden. De uitzendconstructie van LiefhebberHR geeft uw organisatie de mogelijkheid om tijdelijk personeel in te huren. Dit kan handig zijn tijdens piekperiodes of wanneer u tijdelijk extra personeel nodig heeft. 

Uw voordelen

  • Flexibiliteit.
  • Beperking van het werkgeversrisico.
  • Uitsluitend betalen voor de gewerkte uren.
  • Servorg wordt de juridisch werkgever van de kandidaat en regelt onder andere de arbeidsovereenkomst, uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen.
  • In het geval van de inhuur van ZZP-ers zorgen zij voor overeenkomsten die volledig voldoen aan de geldende wetgeving en verzorgen de facturatie.

Wij staan voor kwaliteit

Servorg is al 30 jaar specialist op HR-gebied. Daarom werken wij al zeker 20 jaar naar alle tevredenheid met ze samen. Zij werken met gecertificeerde salarisadministrateurs, zijn lid van de brancheorganisatie NBBU en zijn NEN-gecertificeerd. U mag natuurlijk blijven rekenen op de kwaliteit van onze dienstverlening zoals u dat van ons gewend bent, we maken het u alleen nog maar makkelijker.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via werkgevers@liefhebberhr.nl of bel ons op 023 525 55 66. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00u tot 17.30u.

Neem contact met ons op