Terug naar overzicht
 • Branche

  Verkoop Vastgoed

 • Gewenst aantal uren

  38 - 40 uur

 • Plaats

  Purmerend

Wat bieden zij de nieuwe verkoop collega?

Ben jij die energieke verkoper die wij zoeken? Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de financiële sector en zoeken een verkoper die ons team in Purmerend komt versterken. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen van onze financiële producten aan klanten. En het mooie is, je krijgt bij ons een verkoopopleiding én goede coaching om nog beter te worden in je vak! Zo kun je écht iets leren en beter worden in je verkoop! Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag aan de slag als verkoper in Purmerend? Reageer dan nu en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek!

 • Een contract voor 7 maanden met intentie tot langer verblijf
 • Een uitdagende functie met de mogelijkheid om door te groeien
 • Een salaris met een uitdagende bonus: OTE 2500-5000 per maand
 • Fijne en gezellige uitjes met het team
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag

Naar welke verkoper zoeken wij?

 • Je bent  klaar om jezelf te ontwikkelen als verkoper
 • Je hebt een energieke persoonlijkheid en weet klanten te enthousiasmeren
 • Je bent commercieel ingesteld en weet hoe je een verkoop moet sluiten
 • Je bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een proactieve houding

Bij wie zou jij terechtkomen?

Bij een financiële dienstverlener gevestigd in Purmerend. Het bedrijf richt zich op het samenstellen van beleggingsproposities voor klanten met een gezond vermogen. Het team van deze organisatie is enthousiast en resultaatgericht. Ze werken hard om de beste diensten te leveren aan hun klanten.  Hier staat de ontwikkeling van hun werknemers hoog in het vaandel. Ze bieden hun werknemers de kans om zich persoonlijk en financieel te ontwikkelen. Dit betekent dat werknemers de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen het bedrijf en dat er ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Wat doe jij als verkoper?

Het is jouw taak om potentiële beleggers te interesseren in de diensten van het bedrijf en om hen te overtuigen van de toegevoegde waarde. Je bouwt een goede relatie op met klanten en zorgt ervoor dat zij tevreden zijn en blijven. Als verkoper heb je een belangrijke taak als het gaat om het contact maken met nieuwe potentiële beleggers. Je gaat actief op zoek naar ze en onderhoudt nauwgezet contact. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de mogelijkheden en het uitwerken en presenteren van voorstellen die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt en past je aanpak in de verkoop daarop aan.

Kortom, als medewerker bij deze financiele dienstverlener in het vastgoed krijg je een afwisselend takenpakket waarbij je veel contact hebt met klanten. 

.

.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures