Terug naar overzicht
 • Branche

  Retail / Winkel

 • Gewenst aantal uren

  16 - 20 uur

 • Plaats

  Zwolle

Wil jij dat zijn?

Weet jij als ervaren retailverkoper de juiste toon te vinden om de klant een prima advies te geven? En je weet dat valsspelen en vals spelen niet tot de juiste harmonie leidt? Nou, dit is dan mogelijk dé baan voor jou. Als jij tenminste, naast jouw ervaring als verkoper, ook nog een (goede?) pianist/toetsenist bent. Jawel, een bijbaan bij een toonaangevende muziekwinkel, specialist in toetsen. Hun product- en verkoopspecialisten zullen uitgebreid de tijd nemen om jou in te werken en verder op te leiden tot specialist, zodat ook jij klanten kunt helpen met het vinden van de perfecte match, of dat nou een (digitale) piano, synthesizer of keyboard is. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Vooropgesteld, je hoeft zeker geen pianovirtuoos te zijn, want primair gaat het erom dat de klant een zo goed en eerlijk mogelijke indruk krijgt van een instrument en een klik voelt met een instrument. Je demonstreert enthousiast, maar daarbij blijf je wel de reactie van de klant peilen. Het is belangrijker dat je al de nodige verkoopervaring hebt.
Je komt klanten tegen die beginner zijn maar ook de meer ervaren pianisten die zonder probleem een prelude van Chopin uit de vingers krijgen. Jij  moet je daartussen flexibel en comfortabel kunnen bewegen. Het juiste advies kunnen geven is waar het hier om gaat. 
Interesse in de laatste ontwikkelingen, je deze eigen maken, meedenken over (online) marketingacties... Kortom, een echt veelzijdige en heel interessante baan. Wel parttime en je werkt de zaterdag, daarbij zal er ook een beroep op je worden gedaan tijdens de vakanties om meer uren te draaien..

Belangrijk is dus dat jij in de eerste plaats commercieel bent, maar ook enthousiast, oplossingsgericht, nauwkeurig en jij dient te passen in een professionele en formele cultuur.  Je hoeft nog geen piano te kunnen spelen maar je hebt wel muzikale affiniteit nodig, bijvoorbeeld opgedaan met een ander instrument. Met deze muzikale feeling ga jij bij dit bedrijf op pianoles. Je wordt dus klaargestoomd om op alle piano's de juiste toon te kunnen aanslaan.

HBO denkniveau (mag best in de combinatie met een mbo opleiding) is wel belangrijk omdat ze instrumenten verkopen waar ook een bepaald niveau klant bij hoort. 

Bij wie zou jij terechtkomen?

Onze opdrachtgever is een landelijk bekende en gerenommeerde muziekhandel. Dé specialist in digitale piano’s, akoestische piano’s & vleugels, orgels, keyboards, stage piano’s en synthesizers van alle bekende merken én eigen merken. Zij hebben ook een eigen reparatieafdeling voor o.a. piano & vleugel revisies. Ook korte- en lange termijn verhuur en een transport- en verhuisdienst behoort tot hun servicepakket. Liefhebbers en professionele artiesten weten de weg naar dit bedrijf al jaren te vinden. Jij hebt dus een reputatie hoog te houden.

Bedrijfscultuur

Een paar steekwoorden die eigenlijk genoeg zeggen; gemoedelijk, no-nonsense, punctueel, vooruitstreven en zeker professioneel en betrokken. De klant staat te allen tijde centraal. Ook is er veel aandacht voor de persoonlijke groei van de medewerkers. Trainingen en cursussen. Een open en directe communicatie is normaal.

Wil je er wat voor terug?

Als je wordt aangenomen krijg je;

 • gelijk een jaarcontract aangeboden.
 • een vast salaris dat zal liggen tussen de € 2.300,- en € 2.700,- bruto per maand (in overleg te bepalen).
 • 25 vakantiedagen
 • je bouwt ook gelijk aan je pensioen via het Pensioenfonds voor de Detailhandel
 • en natuurlijk de combinatie van jouw favoriete werk, verkopen, en jouw hobby, muziek maken.
 • pianoles
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures