Dagelijks genieten wij ervan als kandidaten ons vol passie vertellen over wat ze drijft.

Wij geloven erin dat ieder mens een interne aandrijving heeft. Het is iets dat ons motiveert om te handelen en te bereiken wat we willen. Wij denken dat het belangrijk is om je eigen passie te vinden en deze te volgen. Als je weet wat je drijft, kun je je leven zinvoller en gelukkiger maken.

Waar wij ook van overtuigd zijn is dat het openen van je hart naar anderen heel belangrijk is. Als je je hart opent, laat je anderen toe om je te zien zoals je echt bent. Dit kan een moeilijke stap zijn, maar het is ook een hele waardevolle stap. Wanneer je je hart opent, bouw je sterkere relaties op en creëer je een meer verbondenheid.

Hierin gaan wij zelfs nog een stap verder, wij geloven namelijk dat het werken van hart naar hart effectiever is dan het werken van hoofd naar hoofd. Wanneer je van hart naar hart werkt, bouw je een band op met de andere persoon. Je kunt je emoties en gevoelens met elkaar delen en je kunt begrip en steun vinden. Wanneer je van hoofd naar hoofd werkt, ben je meer bezig met het analyseren en beredeneren. Dit kan een afstand creëren tussen jou en de andere persoon.

Daarom proberen wij bij LiefhebberHR om ons hart te openen naar onze kandidaten. Want hiermee bouwen wij sterkere relaties op.

Terug naar overzicht