Het is de basis van ons werk en heeft ons geholpen om de juiste mensen aan te nemen voor onze gewaardeerde relaties. Maar hoe doen wij dat eigenlijk?

Nou, we hebben een paar geheime ingrediënten die bijdragen aan het creëren van die goede relaties. Ten eerste zijn we altijd transparant. We geloven dat openheid en eerlijkheid de sleutel zijn. Dus we delen graag alle details over de vacature, ons bedrijf en het sollicitatieproces. Geen verborgen agenda's hier!

Daarnaast zijn we behulpzaam. We begrijpen dat kandidaten behoefte hebben aan de juiste informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Dus we staan altijd klaar om ze te voorzien van alle benodigde informatie en ondersteuning die ze nodig hebben.

En laten we het belang van respect niet vergeten. Ongeacht of een kandidaat wordt aangenomen of niet, behandelen we hen altijd met respect. We waarderen de moeite die ze hebben genomen om bij ons te solliciteren en we willen ervoor zorgen dat ze een positieve ervaring hebben, ongeacht de uitkomst.

Consistentie is ook een sleutelfactor. We houden ons aan onze afspraken en nemen op tijd contact op met kandidaten. We begrijpen dat hun tijd waardevol is en we willen ervoor zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen.

Maar dat is nog niet alles! We willen ook echt de persoon achter de sollicitatie leren kennen. We nemen de tijd om meer te weten te komen over de kandidaat, zoals hun opleiding, ervaring en interesses. Het maakt ons werk leuker en helpt ons om beter te begrijpen hoe ze bij ons zouden passen.

En we kunnen gewoon niet verbergen hoe enthousiast we zijn over onze vacatures. We willen dat de kandidaten het voelen! We laten onze passie en opwinding merken en hopen dat dit aanstekelijk werkt.

Ten slotte, hoewel we een informele relatie met de kandidaten nastreven, blijven we altijd professioneel. We begrijpen dat dit een cruciale stap is om vertrouwen op te bouwen en een positieve indruk achter te laten.

We zijn er trots op dat we al 19 jaar werken aan het bouwen van ons merk. We hopen ook nog vele jaren door te gaan met het opbouwen van fijne relaties met onze kandidaten en ze te koppelen aan onze partners.

Kortom, ons geheim ingrediënt voor succes is het creëren van een warme band met onze kandidaten. We zijn er trots op dat we hiermee de fundering hebben gelegd voor ons LiefhebberHR.

Terug naar overzicht