‘LiefhebberHR staat voor een no-nonsense oplossing’

Inzicht

Als ondernemer wilt u op de juiste manier de afzetmarkt bereiken. Klanten moeten effectief worden benaderd en uw producten en diensten moeten op de juiste manier bij de klant aankomen. Uw commerciële medewerkers moeten een vertaalslag kunnen maken naar de behoeften van de klant. Iedere klant is anders en kent andere behoeften.
Ook u als ondernemer wil zich onderscheiden van concurrenten. Daarom vinden wij het van groot belang om als eerste stap in het wervingsproces de strategie, politiek en sfeer van uw bedrijf te leren kennen.

U kunt duidelijk aangeven om wat voor type bedrijf het gaat en wat voor type medewerker u zoekt. Wij zijn in staat de juiste inschatting te maken en vervolgens op zoek te gaan naar geschikte commerciële werknemers.

Werving & Selectie

Wij gaan snel en accuraat te werk. Door middel van een uitgebreid netwerk en inventieve zoekmethoden kunnen wij te allen tijde passend personeel vinden.
Onze werving en selectiemethoden zorgen ervoor dat wij binnen een zeer korte periode een goede selectie van kandidaten aan u kunnen voorstellen. Tijdens dit proces zorgen wij voor duidelijkheid en helderheid, waadoor collectief naar een succesvol resultaat wordt gewerkt, namelijk dé perfecte match.

Betalingssysteem

Het betalingssysteem dat wij hanteren is simpel en functioneel voor onze klanten, wij gaan namelijk uit van het beginsel: ‘no cure, no pay’. Leveren wij geen gepaste kandidaat, dan brengen wij niets in rekening.

Uiteindelijk zorgen wij voor uitstekende kandidaten, goede dienstverlening en een praktische afwikkeling.

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze werkzaamheden.  Onderaan deze webpagina staat de link om deze in te zien.