Op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature?

Wij helpen graag!

Als echte liefhebber van het recruitmentvak hebben wij ons bekwaamd in het ontdekken van talent. Vanuit Haarlem ondersteunen wij sinds 2004 vele bedrijven met het aantrekken van de juiste professionals. Heeft u (tijdelijk) extra personeel nodig? Wij kunnen u helpen om in één oogopslag te zien welke starters, professionals of helden van de toekomst beschikbaar zijn voor een paar dagen, enkele maanden of zelfs fulltime?

Onze toegevoegde waarde

LiefhebberHR is gespecialiseerd in de bemiddeling van vaste en tijdelijke banen in diverse branches. Het plaatsen van uw vacature bij LiefhebberHR betekent een vergroting van uw zoekbereik. LiefhebberHR levert personeel via detachering, een detavast-constructie- zeer flexibel dus- maar ook direct bij u in dienst via werving en selectie.

Kan uw zoektocht wel wat hulp gebruiken of bent u benieuwd wat LiefhebberHR voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 
023 - 525 55 66 of stuur ons een e-mail via info@liefhebberhr.nl

Neem contact met ons op

LiefhebberHR kan uw zoektocht versnellen

Via onze dienstverlening helpen wij al 16 jaar bedrijven met het invullen van tijdelijke vacatures op een flexibele en snelle wijze. Ons team van consultants is gewend om een goede screening te doen waardoor wij de kans op een ideale kandidaat aanzienlijk verhogen. Zodra wij de juiste persoon voor u hebben gevonden dan brengen wij ze direct bij u in beeld. Wij kunnen snel schakelen zodat u direct weet waar u aan toe bent en, zo nodig, direct het proces kunt beïnvloeden.

Lees meer over de Detavast constructie

Inloggen

Liefhebber HR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.