Terug naar overzicht
 • Branche

  Retail / Winkel

 • Gewenst aantal uren

  38 - 40 uur

 • Plaats

  Alkmaar

Wat mag jij verwachten ?

Wil jij werken bij de beste op het gebied van zitcomfort in Nederland? Wij zijn op zoek naar een verkoopadviseur die klanten met een doel helpt om de juiste keuze te maken. Bij ons bedrijf zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen. Hier starten betekent ook veel leren en ondertussen lekker verdienen.

Als verkoopadviseur in onze top showroom weet jij op een gedegen wijze advies te geven over verschillende comfortproducten. Jij weet als geen ander het vertrouwen van de klant te winnen en bent in staat om gericht advies te geven.

Wij bieden jou een uitgebreide training van twee weken en een salaris tussen €2250-€3100 bruto per maand. Daarnaast hebben wij een bonusregeling, pensioensregeling en vergoeden wij jouw reiskosten.

Wat doe jij als verkoper?

Ben jij een deskundig adviseur die vertrouwen creëert met een advies op maat? En heb jij oprechte belangstelling voor de klant en weet jij in korte tijd een relatie te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verkoopadviseur werk jij zelfstandig binnen een hecht team van 2 of 3 verkopers. Jij ontvangt dinsdag t/m zaterdag klanten in onze vestiging en voorziet hen van goed advies en mooie producten. Bij ons staat de klant centraal en jij weet als geen ander hoe je op een deskundige wijze een relatie opbouwt met de klant.

Wij bieden jou de kans om te werken bij de beste op het gebied van zitcomfort in Nederland, waarbij jij als verkoopadviseur bijdraagt aan ons succes. Bij ons bedrijf zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als verkoopadviseur met hart voor klanten?

Wie zoeken wij?

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent starter, ervaren of zéér ervaren;
 • Je straalt enthousiasme en energie uit richting klanten en collega’s;
 • Je bent sterk resultaat- en omzetgericht en zet het klantbelang altijd op plek 1;
 • Je bent representatief in woord en voorkomen; 
 • Je bent beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag;
 • Je wilt je verder ontwikkelen en beter worden in jouw vak.

Bij wie ga jij werken?

Onze opdrachtgever is de grootste aanbieder van zitcomfort in Nederland. Met meer dan 40 vestigingen zijn zij al jaren succesvol. Zij staan bekend om hun enorme collectie, deskundige adviezen, verbluffende service en verrassende acties. Dat doen zij door te werken met een sterk team en gedreven medewerkers. Hun klanten zijn verzekerd van hoge kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures