Terug naar overzicht

Wat bieden wij?

De salesprofessional die wij zoeken kan rekenen op het onderstaande:

  • Een loonstrook van € 2.100,- tot € 3.000,- bruto per maand (vast).
  • Een variabele beloning van € 100,- tot € 1.500,- bruto per maand.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Dynamiek in de werkzaamheden.
  • Werken in een gezellig team.
  • Ruimte voor ontspanning.
  • Zo snel mogelijk een vaste aanstelling.

Wat doe jij als Accountmanager Binnendienst

Bij deze baan als Accountmanager IT Binnendienst ben jij bezig met het verkopen van hardware aan bedrijven of instellingen. Dit zijn onder andere scholen, ziekenhuizen en andere bedrijven (vanaf 20 medewerkers tot een maximum van 100 werknemers). De producten die jij verkoopt zijn computers, laptops, smartboards etc. etc. Bij dit bedrijf ga jij je specialiseren binnen een specifieke doelgroep/branche en productgroep. Uiteindelijk word jij hier dus een salesprofessional op het gebied dat jou het beste past. Je bouwt aan je eigen klantenbestand en werkt zodoende aan een vaste- en langdurige relatie met jouw klanten.

Bij wie zou jij terechtkomen?

Je komt te werken bij een specialist binnen de markt van IT-hardware in Zoetermeer. Zij zijn al meer dan twintig jaar een autoriteit op het gebied van IT-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Je verkoopt hier o.a. refurbished, jong-gebruikt en nieuwe hardware van o.a. de merken:HP, Apple, Cisco en Dell.

Bedrijfscultuur

Er is een professionele maar luchtige werksfeer en je krijgt de vrijheid om je te ontwikkelen binnen het vak. Ieder individu is uniek maar samen vormen ze hier één geheel. De afdeling waar jij komt te werken is resultaatgericht maar wel op een kwalitatieve manier.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures