Reacties van kandidaten

Tijmen uit Oosterhout

Ik heb het contact met LiefhebberHR als zeer positief, professioneel en snel ervaren. Er wordt goed geluisterd naar de wensen. De werknemers van LiefhebberHR zijn niet afwachtend, maar ze halen juist alles uit de kast.

LiefhebberHR onderscheidt zicht van andere werving & selectie bureaus door volledigheid van de informatie te geven. Er wordt goed en snel ingespeeld op mogelijkheden .

Ik zou dan ook zeker weten LiefhebberHR aanbevelen aan kennissen of familie.

Tara uit Haarlem

Ik ben zeer tevreden over het werk van LiefhebberHR. Zij hebben de tijd genomen om te kijken naar wie ik ben en wat een geschikte baan voor mij zou kunnen zijn.
Mocht ik in de toekomst opzoek zijn naar een nieuwe baan, dan zou ik zeker weer bij LiefhebberHR langsgaan.

Super service en lieve mensen!

Davy uit Amsterdam

Ik kreeg een erg warm gevoel bij het gesprek dat ik met Lydia voerde. Lydia is heel open en toegankelijk en ik voelde me op m’n gemak bij haar.

Ik reageerde op een vacature en heb dus zelf benadering gezocht met jullie bedrijf.
Jullie voelen wat persoonlijker aan bij mij. Ondanks dat jullie minder kennis in huis hebben van mijn functiegebied dan de hippere werving en selectie bureaus uit Amsterdam.

Sonja uit Huizen

Ik kwam onder de hoede van Meindert Meijer en alles liep als een zonnetje. Meindert was professioneel, vrolijk en vriendelijk. Ik kan wel zeggen dat in mijn geval de 'ideale match' gemaakt is en dat zie je niet vaak.
Meindert, absolute klasse, dank je wel !!!

Van-Thanh uit Bodegraven

De eerste indruk vanuit mijn oogpunt naar de medewerker heb ik als zeer positief ervaren.
Er wordt direct gecommuniceerd door de medewerkers.

Ik ben in contact gekomen met LiefhebberHR via Verkoper voor verkopers

Als er later een bekende van mij op zoek is naar een goede baan, dan ben ik zeker bereid om aanbevelingen te doen aan die persoon over LiefhebberHR.

Miquel uit Oss

De indruk die ik van het eerste gesprek met een medewerker van LiefhebberHR heb gekregen is professioneel, ontspannen en voor mij erg leerzaam gebleken.

De benadering die is gebruikt naar mij toe, heb ik als de juiste ervaren.
Ik zou jullie zeker bij iemand anders aanraden. Zie geen reden waarom niet.

Ik vond de locatie voor een kennismakingsgesprek wel wat ver weg. De persoonlijke manier van benadering en ook contact blijven houden na elk gesprek, beviel mij.

Mark uit Haarlem

Bedankt voor je bemiddeling in het vinden van een baan. Doordat je goed hebt gekeken naar mijn interesses ben ik nu terecht gekomen op een werkplek waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Je hebt me goed voorbereid op wat me te wachten staat en wat er van me wordt verwacht. Hierdoor heb ik mezelf goed kunnen voorbereiden op de sollicitatiegesprekken en ben ik heel beslagen ten ijs gekomen. Ik ben ontzettend blij dat ik nu eindelijk een passende onderneming heb gevonden waar ik de mogelijkheid heb om door te groeien en voor de langere termijn graag zou willen blijven werken.

Nogmaals SUPER bedankt!

Inloggen

Liefhebber HR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.