Reacties van kandidaten:

Martijn uit Renkum

Ik heb slechts telefonisch contact gehad met Henk Liefhebber. Henk komt “down to earth” en laagdrempelig over. De aanpak is erg persoonlijk en belangstellend. Ik werd voor de gesprekken nog even door Henk op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor wist ik steeds met welke insteek ik het gesprek in moest gaan. Het persoonlijke aspect, de laagdrempeligheid, vrolijke medewerkers en een gezonde dosis humor is wat LiefhebberHR onderscheidt van ander Werving & Selectiebureaus. Hoewel ik geen echte intake heb gehad vanwege het gebrek aan tijd bij de klant vertrouw ik erop dat bij Liefhebber HR de intake voldoet aan bovenstaande sterke punten.

Inmiddels ben ik al een aantal weken werkzaam bij Zehnder en het bevalt me prima tot zover.
Momenteel ben ik druk bezig met mijn inwerkschema en bestudeer ik de concurrentie gegevens.
Vorige week ben ik bij een productie locatie in het Schwarzwald geweest en volgende week ga ik een paar dagen naar een locatie in Frankrijk. Zoals het er nu uitziet is dit een goede stap geweest, ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Heel erg bedankt!!!!

Mark uit Haarlem

Bedankt voor je bemiddeling in het vinden van een baan. Doordat je goed hebt gekeken naar mijn interesses ben ik nu terecht gekomen op een werkplek waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Je hebt me goed voorbereid op wat me te wachten staat en wat er van me wordt verwacht. Hierdoor heb ik mezelf goed kunnen voorbereiden op de sollicitatiegesprekken en ben ik heel beslagen ten ijs gekomen. Ik ben ontzettend blij dat ik nu eindelijk een passende onderneming heb gevonden waar ik de mogelijkheid heb om door te groeien en voor de langere termijn graag zou willen blijven werken.

Nogmaals SUPER bedankt!

Sonja uit Huizen

Ik kwam onder de hoede van Meindert Meijer en alles liep als een zonnetje. Meindert was professioneel, vrolijk en vriendelijk. Ik kan wel zeggen dat in mijn geval de 'ideale match' gemaakt is en dat zie je niet vaak.
Meindert, absolute klasse, dank je wel !!!

Albert uit Almere

Mijn eerste indruk was een goede indruk, ik werd er nog enthousiaster van. De benadering vond ik goed, direct, effectief, motiverend.
Het viel me op dat de benadering van Henk Liefhebber mij enthousiasmeerde. De manier waarop een functie werd omschreven ervaarde ik als zeer prettig.
Ik vind het goed dat jullie ''mensen die geen baan hebben en/of op zoek zijn naar andere werkzaamheden'' snel op de rit helpen.
De manier waarop dat gedaan wordt is zeer goed. Ik ga er van uit dat jullie zo door blijven gaan.
Dit zal namelijk door vele andere mensen gewaardeerd worden.

Matthieu uit Purmerend

Zoals ik had verwacht was het eerste gesprek met jullie vriendelijk, open en casual. De benadering vond ik erg prettig, er werd vrijwel direct contact opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan.
Ik denk de manier waarop jullie communiceren onderscheidt jullie van andere werving en selectiebureaus. Hoe jullie over komen aan de telefoon. Normaal komt een werving en selectie bedrijf wat afstandelijk en zakelijk over. Bij jullie is het meer persoonlijk en zakelijk. Ik ga jullie ook zeker aanrader bij vrienden en kennissen. Ik heb hier verder winig aan toe te voegen, behalve, bedankt voor jullie hulp! :D ben erg blij met deze functie en ik hoop dat ik hier kan blijven werken en door groeien in dit bedrijf.

Leuke reactie van een oud stagiair!

Henk!
Hoe is het met jou?!
Bijna twee jaar later leven we nu, sinds ik stage heb mogen lopen bij jullie op kantoor.
Maart 2010, liep ik het kantoor van mijn docente binnen en vertelde dat ik aangenomen was bij de Rabobank, helaas voor volgend jaar pas.
Met spoed gingen wij – mijn docente en ik – opzoek naar een stageplaats. LiefhebberHR zegt mijn docente, ze zegt: 'Dit is een geweldige stageplaats voor jou, hopelijk is deze nog vrij'. Geloof me Henk, ik weet het nog als de dag van gister, ik zei nog tegen je, het is een eer dat ik bij u stage mag lopen. Ik heb achteraf nog hard gelachen om die zin. En Henk, jij weet het als de beste, wie het hardst lacht lacht het best:P Nog steeds geniet ik van die drie maanden stage die ik bij jullie op kantoor heb mogen lopen. Ik weet nog dat mijn eerste stage dag 5 april was, volgens mij was jij toen jarig. LiefhebberHR heeft geweldig goed op mijn C.V. gestaan en het blinkt nu nog steeds. Na de gedreven sales profs om mij heen aan de slag te zien gaan vond ik ook maar dat ik mij daarin moest verdiepen. Ik ben begonnen bij een callcenter en ben nu Accountmanager Binnendienst. Geweldig, ik zou je er alles over willen vertellen, omdat ik 100% zeker weet jij onderdeel van het succes bent - wat eigenlijk nu behoorlijk in opkomst is -. Ik moet je mededelen Henk, dat ik in mijn dagelijkse leven en voornamelijk op mijn werk nog altijd gebruik maak van jouw Gouden TIP. Jij als stagebegeleider hebt oprecht bewezen dat je een stagiair iets wilt bijleren en daar ook werkelijk de tijd voor nam om dat in de stagiair te steken. En dus zoals van jou geleerd, 'Smile While You Dile'.
Groetjes,
Van je meeste tevreden Stagiair OOIT!

Meer reacties :

Beste Meindert,

Bedankt dat je me aan deze leuke functie binnen een jong bedrijf hebt geholpen. De mannen zijn aardig en enthousiast! De stof is pittig om onder de knie te krijgen omdat het helemaal nieuw voor mij is maar daar ga ik me 100% voor inzetten!
Ik heb het eerste contact ervaren als zeer positief en het gesprek dat ik met je had vond ik zeer prettig. Naast het goede contact ben ik ook nog eens goed begeleid. Je hebt zeker wekelijks contact met mij gezocht en me up-to-date gehouden over de voortgang van het sollicitatie proces. Wanneer ik contact zocht kreeg ik geen reactie van ‘’wie ben je ook alweer’’ maar elke keer werd ik enthousiast te woord gestaan. Ook het kaartje wat ik heb ontvangen vind ik erg attent! En dat jij nu nog contact met me opneemt om na te gaan hoe in het vindt, vind ik ondersteunend!
Normaliter ben ik niet enthousiast over een werving en selectiebureau’s omdat je meestal niets meer hoort nadat je op gesprek bent geweest. Dit was bij LiefhebberHR niet het geval, jij hebt mij goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Het persoonlijke contact onderscheidt jullie van andere werving en selectiebureaus, wat mij ook het gevoel gaf dat er voor mij gewerkt werd, dat voelde zeer prettig en erg welkom. Door de manier van werken en de persoonlijke betrokkenheid bij een kandidaat zou ik jullie graag willen aanbevelen bij kennissen en vrienden!
Met vriendelijke groet,
Vianne.Beste Jolanda,

De training zit er bij deze op. Morgen de 1ste van de volgende maand en dan zijn we officieel in dienst ;-)
Vandaag het certificaat gekregen voor de succesvolle afronding van de salestraining.

Nu wordt het tijd om ons echt te bewijzen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zit in hetzelde team als Sally die ook via jullie hierbinnen gekomen is vorige maand.

Ik heb er zin in!

Gr. Alex"Beste Dames en Heren van LiefhebberHR,

Eindelijk een mailtje vanaf mijn nieuwe werkplek.
Nu 2 weken aan de slag en jullie hebben niks gelogen toen jullie aangaven dat het zwaar en veel zou zijn. Een flinke training met bijbehorende testen. Gelukkig is het daarnaast ook nog erg leuk en uitdagend!

De eerste paar dagen producttraining met een grote groep van 21 man en nu de sales training met iedereen van new business en dat zijn er slechts 6.
Gisteren voor het eerst klanten gebeld en vandaag weer aan de slag voor het echie ;-)

Nogmaal bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. "