LiefhebberHR helpt verkopers snel naar een nieuwe baan!

Snel & Effectief
Een verkoper in hart en nieren zit nooit stil en is altijd op zoek naar een verbetering. Is voor jou de tijd aangebroken om een volgende stap in je carrière te maken, dan ben je bij LiefhebberHR aan het juiste adres. Door een uitgebreid netwerk hebben wij altijd een groot aantal vacatures tot onze beschikking. Deze functies lopen uiteen van junior functies tot gevorderde banen in het management. Ook zijn wij actief in verschillende branches. Maar hetgeen dat al deze functies gemeen hebben, is commercie.

Wij gaan snel en effectief te werk, van lange en moeizame trajecten wordt niemand beter. Eenmaal jouw CV in onze handen zullen wij snel handelen, actie ondernemen en de beste mogelijkheden aan jou voorleggen.

Betrokken
Onze voornaamste taak is jou snel aan een nieuwe baan helpen. Ondanks de snelheid waarin wij handelen, zullen voortdurend degelijkheid en vertrouwen in dit proces brengen. Om jou aan de perfecte functie te helpen, is het van belang dat alle partijen betrokken zijn om samen succesvol het einddoel te bereiken. Ben jij dus toe aan die nieuwe baan, twijfel niet langer en neem contact met ons op.

'LiefhebberHR helpt verkopers snel naar een nieuwe baan!'

Schrijf je vrijblijvend in!

Inloggen

Liefhebber HR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.