SALESOPLEIDING

WIL JIJ LEREN VERKOPEN?
Meld je dan nu aan.. 

Wij bieden jou de kans om onder professionele begeleiding en tegen een aantrekkelijke vergoeding jouw salestalent te ontwikkelen zodat jij wordt klaargestoomd voor Sales Professional. De accountmanager van morgen wordt nu gemaakt!
Wij leren je hoe je b2b sales moet bedrijven en bieden je uitdagende projecten zodat jij jouw verkoopvaardigheden volledig kunt benutten. We gebruiken hierbij ons zakelijk netwerk in diverse branches waaronder Educatie, IT, Consultancy, Advocatuur, (Petro-)chemische Industrieën, Retail en Detachering. Voor diegene die de lat nog hoger wil leggen hebben wij ook internationale projecten zodat jij leert hoe sales buiten de landsgrenzen werkt.
Verkopen is zoals topsport. Iedere dag weer dien jij een topprestatie te leveren. Met passie en gedrevenheid zullen wij jou absoluut inspireren. Onze ervaring en salescompetenties, opgebouwd door de jaren heen, zullen voor jou een kompas zijn om te kunnen slagen. 

Wij zoeken kandidaten die vers uit de schoolbanken afkomstig zijn (MBO niveau 4 of HBO) of die nog studeren(HBO/WO). De opleiding is in Amsterdam.

Interesse? Bel 023 - 525 55 66  of e-mail aan
salestraining@liefhebberhr.nl