Gratis verkoper?

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil dat wij uw bedrijf vertegenwoordigen tijdens ons werk?

Voordat wij u die ideale kandidaat of kandidaten presenteren hebben wij aan gemiddeld 23.000 commerciële mensen (per vacature plaatsing) laten weten waarom het interessant is om bij u te komen werken, waarom zij hun carrière het beste bij u een vervolg kunnen geven of waarom zij hun talent beter bij u kunnen inzetten dan bij uw concurrent. Per vacature lichten wij dit ook nog eens een keer of 30 per week persoonlijk toe.
Wij maken uw bedrijf dus zichtbaar voor het talent dat u graag wil toevoegen aan uw team maar ook meer dan dat. Kandidaten die wij niet geschikt achten leren u dus ook kennen. Hier kunnen klantcontacten en/of andere zakelijke relaties uit voortvloeien. Als ondernemer is het fijn en vaak zelfs van groot belang om herkend/gekend te worden en wij dragen hier graag aan bij.

Dus naast het feit dat u een goede en passende salesprofessional mag verwachten maken wij een heleboel free publicity voor u. Voor ons is dit vanzelfsprekend, dit hoort bij ons vak, wij zijn graag uw gratis vertegenwoordiger.

Wilt u ook graag een Gratis Vertegenwoordiger? Neem dan contact op met 023-525 55 66.


-LiefhebberHR- al meer dan 50 jaar verstand van verkopers-