Detavast dienstverlening

Met detavast biedt LiefhebberHR bedrijven een soort van langere proeftermijn. Het voordeel van een inhuurkracht op basis van detavast is de volledige flexibiliteit. Dat betekent dat u op ieder gewenst moment de samenwerking stop kunt zetten. LiefhebberHR geeft u gedurende een vastgesteld aantal uren deze mogelijkheid. Zijn deze uren goed bevallen? Dan kunt u de ingehuurde medewerker zelf een dienstverband aanbieden binnen uw organisatie. Mocht u willen verlengen, ook dat is mogelijk. 

Waarom kiest u voor detavast?

LiefhebberHR hanteert de detavast constructie om bedrijven ook meer flexibiliteit te kunnen bieden in situaties die daar om vragen. Detavast laat zich het beste omschrijven als de ideale combinatie van uitzenden én werving- en selectie, het beste van deze twee vormen dus. Een medewerker wordt eerst een periode ingehuurd (op uitzendbasis). Na deze periode (van te voren samen overeengekomen) kan de medewerker direct in dienst treden bij uw bedrijf. Hiermee worden de kosten voor het vinden van de werknemer verdeeld over de uitzenduren. Blijkt de werknemer toch niet bij uw organisatie te passen? Dan kunt u in de detavast periode per direct stopzetten. 

Voordelen detavast:  
•    Minder risico
•    Verlengde proeftermijn
•    Geen werkgeversrisico
•    Meer flexibiliteit bij inhuur
•    Van inhuurkracht naar vaste medewerker
 

Wat zijn de voordelen?

Vereist een functie een langere proeftijd en heeft u behoefte aan risicospreiding? Of wilt u er zeker van zijn dat een werknemer aan de verwachtingen voldoet?
Dan is een detavast constructie voor u misschien een interessante optie. Wanneer u op zoek bent naar goed gekwalificeerd personeel en de werving en selectie graag uitbesteedt dan is
detavast voor u een goede oplossing.

Dus:
•    U spreidt het risico
•    Meer flexibiliteit
•    De kosten voor werving worden gespreid
•    U heeft langer de tijd om de kandidaat te beoordelen

Neem contact met ons op
 

Wat is detavast?

Detavast is een vorm van detacheren waarbij detachering wordt gecombineerd met werving en selectie. De medewerker start hierbij vanaf het begin met dezelfde arbeidsvoorwaarden als wanneer deze direct in dienst was getreden bij u, de opdrachtgever. Bij detavast komt de kandidaat dus eerst in dienst bij LiefhebberHR of haar partners en wordt gedetacheerd bij u als opdrachtgever.

Daarnaast is vastgelegd dat de medewerker na een periode van detachering in dienst zal treden bij de opdrachtgever. De overname is kosteloos en deze vorm van detacheren is voor bedrijven minder risicovol dan werving en selectie omdat detavast meer flexibiliteit biedt waardoor u een langere termijn heeft om de kandidaat te beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst neemt. Nadat de periode is afgesproken, gaat de kandidaat kosteloos bij u in dienst. Mocht de kandidaat niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen de detacheringsperiode kosteloos afscheid nemen. Ook kunnen de kosten van de werving en selectie uitgesmeerd worden over een langere periode. 

Dit tarief is opgebouwd uit:
•    Bruto uurloon
•    Werkgeverskosten
•    Marge (verdienmodel) van LiefhebberHR (deze marge is op basis van de gewerkte uren, dit betekent dat de kosten daarmee ook over de uren verdeeld zullen worden).

Inloggen

Liefhebber HR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.